Cemre Baysel aşkta kaybetti işte kazandı! Aldığı reklam ücreti dudak uçuklattı!

Yeşil Deniz, Baht Oyunu gibi birçok dizide rol alan Cemre Baysel, güzelliği ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Dizilerin yanı sıra birçok reklamda da boy gösteren güzel oyuncunun aldığı ücret ise görenlerin dudağında uçuk çıkarttı. İşte Cemre Baysel'in reklam ücreti…

Yeşil Deniz dizisinde Gonca karakterini hayat veren Cemre Baysel, Baht Oyunu’nda ise Ada karakteri ile ekranlara taşındı. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Baysel, Baht Oyunu dizisindeki partneri Aytaç Şaşmaz ile yaşadığı aşkla da gündemde yerini aldı. 1 yıllık ilişkisini geçtiğimiz Ekim ayında sonlandıran Cemre Baysel, aşkta kaybetse de işte fazlasıyla kazanıyor. İşte Cemre Baysel'in reklam ücreti…


BİR REKLAMDAN MİLYONLAR KAZANDI

2 ay öncesinde bir makyaj firmasının yüzü olarak kamera karşısına geçen Cemre Baysel, yaptığı anlaşma ile birlikte 1.5 milyon TL kazanç sağladı. Güzel ve doğal oluşuyla herkesi kendine hayran bırakan oyuncu tabii ki iş hayatında da büyük bir başarı elde ediyor.

Cemre Baysel, makyaj firmasından sonra bu kez de ünlü bir ayakkabı markası ile anlaşmaya vardı. 1 yıllığına anlaşmaya imza atan güzel oyuncu 2.5 milyon TL kazanç sağladı. Baysel, 3 ay içerisinde reklamlardan toplamda 4 milyon TL kazanç elde etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri