Çılgın Dondurmacı Son Videosuyla Sosyal Medyayı Salladı! Kadın Müşterisinin Yaptığı Hareket Büyük Tepki Çekti

TikTok'ta çektiği videolarla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündeme bomba gibi düştü. Videolarda genelde kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı, hareketleri ve kadınların giyim tarzlarıyla eleştirilerin hedefinde. Ancak son sürat video çekimlerine devam eden dondurmacı son videosunda yürekleri ağza getirdi. İşte o video...

Antalya'da dondurma dükkanı işleten Mehmet Dinç, popüler sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği videolarla fenomen haline geldi. Milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı ilginç dansları ve videoda oynattığı kadın müşterileriyle ağızları açık bırakmaya devam ediyor. Son videosunda oynattığı kadın müşteri ise yürekleri ağızlara getirdi.

TAKİPÇİLERİ TARAFINDAN YOĞUN ŞEKİLDE ELEŞTİRİLİYOR

Videolarında genelde kadın müşterilerini oynatan Çılgın Dondurmacı kullanıcıların hedefinde. Kadınların giyim tarzları ve dansları konusunda rahatsız olan kullanıcılar Çılgın Dondurmacı'yı sert bir şekilde eleştiriyor. Ancak dondurmacı eleştirilere kulak asmadan son sürat video çekimlerine devam ediyor.

BU KADAR DA OLMAZ!

YouTube kanalından yeni bir video yayınlayan Çılgın Dondurmacı yine herkesin ağzını açık bıraktı. Kadının giyim tarzı sosyal medyada gündem olurken videoya peş peşe binlerce yorum geldi. Çoğu yorum ise 'Bu kadar da olmaz' diyerek tepki gösterdi. Dondurmacının kadına davranış şekli ise dikkat çekti.

ETÇİ NUSRET VE CNZ BURAK İLE YARIŞIYOR

Öte yandan Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

HER HAREKETİ OLAY

Turistlerin gözdesi haline gelen Çılgın Dondurmacı, her gün dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şarkı ve müzik eşliğinde çılgın danslar yapan ve yaptıran Mehmet Dinç, son yayınladığı videosu ile yine kendinden söz ettirdi.

BEĞENMEYENLER TARAFINDAN ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

TikTok kariyeriyle başlayan ve diğer platformlarda da video çekmeye başlayan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bazen eleştirilerin hedefinde olabiliyor. Özellikle videolarda kullandığı kadınların açık giyinmeleri ve dans figürleri takipçileri tarafından eleştiri konusu oluyor. Ancak dondurmacı video çekimlerine ara vermeden devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri