Dünyaya kazık çakan burçlar.... İşte çok uzun ömürlü olan burçlar...

Astrologlar, bir kişinin burcu ile yaşam süresi arasındaki bağlantıyı bulmayı ve herkesten daha uzun yaşayan burçları belirlemeyi başardılar. İşte uzun ömürlü burçlar...

Araştırma sonucunda Boğa takımyıldızı altında doğan insanlara uzun ömürlülüğün garanti edildiği ortaya çıktı . Ama en önemlisi, ortaya çıktığı gibi başka gerçeklerde belli oldu. Araştırma sonuçları uzun ömrün cinsiyete göre farklılık gösterdiğini de belirledi.

EN ÇOK BOĞA EN AZ İSE KOVA VE BALIK ERKEKLERİ YAŞIYOR

Peki hangi burçlar uzun ömürlüdür. Örneğin, erkekler arasında boğa erkekleri ortalama 81,5 yaşına kadar yaşarken uzun ömürlü erkekler listesinde ikinci sırada ise79 yıllık bir hayat ile Koç yer alıyor. boğa ve koçlardan sonra ise 78 yaşına kadar yaşayan İkizleri 77.5 yaşına kadar yaşayan Oğlaklar takip ediyor. Başaklar 76,5 yaşına Aslan 74 yaşına, Teraziler 73 yaşına kadar yaşarken , Kova ve Balık burcunun erkekleri ise 71 yaşını zor görüyorlar.

Yengeç, Yay ve Akrep burcunda doğan erkekler ise 70 yaşın kadar yaşıyor.

UZUN YAŞAM DENİNCE DURUM KADINLARDA ÇOK FARKLI

Kadınlara gelince, biraz farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Bildiğiniz gibi kadınlar erkeklerden daha uzun yaşar ve burcu da uygunsa yaş yüzü geçebilir.

Kadınlar arasında uzun ömürlü olan burçlar Boğa, İkizler, Başak ve Oğlak'tır. İstatistiklere göre, bu burçların temsilcileri genellikle 90 yaşında veya daha fazla yaşarlar.

Ancak diğer takımyıldızların kadınları ortalama 70-80 yıl yaşarlar. Kader, Akrepleri ise ancak 63 yaşına kadar yaşıyor.

BAZI BURÇLAR DİĞERLERİNE ORANLA NEDEN DAHA UZUN SÜRE YAŞAR?

Burçların vücudun kendi özellikleri nedeniyle belirli hastalıklara yatkınlığı vardır. Zayıf noktalarınızı bilerek, hayatınızı önemli ölçüde uzatabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

BURÇLARIN ZAYIF NOKTALARI

Koç - tehlike, stres ve fiziksel eforla doludur.

Boğa - tehlike obezite, üreme sistemi hastalıkları, karaciğer ve böbreklerdir.

İkizler - tehlike zayıflıktır.

Yengeç- onkolojik bir hastalıktır.

Aslan - zayıf nokta gözler.

Başak - bağırsak hastalığı.

Terazi - yüksek nem ve soğuktan kaçınmaları tavsiye edilir.

Akrep - sorunları stres direncidir ve tedavi olmaya da direnirler

Yay - siyatik ve romatizma.

Oğlak - eklemler.

Kova - tehlike alkolle doludur.

Balıklar kan hastalıklarına yatkındır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri