Emekli promosyonlarına EYT ayarı! Bankalar miktarı artırdıkça artırdı: Yeni rakamlar en çok eski emeklilere yaradı!

Emekliler bankalardan promosyon almak için araştırmalarına devam ediyor. Peki emekli promosyonları 2023 senesinde ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar emeklilerin maaşlarını taşımaları karşılığında promosyon ödemelerine devam ediyor. Promosyon ödemelerinin tarihlerinde değişiklik oldu mu? Bankalar promosyon ödemelerine zam yaptı mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİ PROMOSYON DEĞİŞİKLİKLERİ

2023 senesi için emekli promosyonu almak isteyen emekli vatandaşlar araştırmalarına devam ederken bankalar promosyon sürelerini uzattıklarını duyurdu. Bankalardan promosyon tutarlarına zam geleceği ile ilgili bir açıklama gelmedi ancak emekli vatandaşlar yapılan yüzde 30 zam sonrasında bankalardan da emekli promosyonlarına zam yapmasını bekliyor. Bankalar promosyon miktarlarında zam yapmak için EYT'den faydalanacak vatandaşların tamamlanmasını bekliyor. 


Edinilen bilgilere göre EYT sonrasına 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak. Denizbank'ın da EYT Federasyonu ile promosyon konusunda görüşme yaptığı öğrenildi. Emekliler merakla geçtiğimiz sene promosyon alan emeklilerin yeni düzenlemeden faydalanıp faydalanamayacağını araştırıyor. Eğer promosyon tutarlarına zam yapıldıktan sonra emekli vatandaşlar geçtiğimiz sene aldıkları promosyon tutarıyla aradaki farkı isterlerse ödeme yapılacak. Bu farkı alabilmek için banka vatandaştan 3 senelik maaşı alma taahhüdünün yenilenmesini isteyecek. 

İlgili Haberler

Yargıtay'dan çalışmayı düşünen EYT'lilere kötü haber

Haberleri