ExxenSpor nasıl alınır? ExxenSpor üyelik ücreti ne kadar? ExxenSpor'da hangi ligler, maçlar var?

ExxenSpor canlı maç izlemek mümkün. 2021-2025 yılları arasında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçları ExxenSpor'da yayınlanacak. Türk takımlarının tüm Avrupa kupaları maçları 2025'e kadar ExxenSpor'da futbolseverlerle buluşuyor. İşte, ExxenSpor aylık ve yıllık üyelik ücretleri...

Exxen spor paketi satın al, son dönemde futbol izleyicilerinden ilgi görüyor. Zira, bu sezon Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor UEFA turnuvalarında mücadele ediyor. UEFA'nın üç büyük organizasyonu Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçları ExxenSpor'da şifreli yayınlanırken, her hafta bir veya daha fazla maç TV8,5 kanalından şifresiz canlı yayınlanıyor.

EXXENSPOR ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'in spor paketi fiyatı, aylık ve sezonluk olarak değişiyor.

Exxen spor paketi reklamlı aylık 119.90 TL iken, reklamlı sezonluk 1138.80 TL olarak belirlendi.

Exxen spor paketi reklamsız aylık 134.90 TL iken, reklamsız sezonluk 1287.60 TL olarak satışa sunuluyor.

Exxen spor paketine, platformda yer alan dizi, film, belgesel gibi diğer içeriklerin de dahil olduğunu belirtelim.

EXXENSPOR NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için internet tarayıcısında www.exxen.com internet adresine girmek gerekiyor. Açılan sayfada ad-soyad ve e-posta bilgilerini yazarak kayıt olabilirsiniz.

Öte yandan App Store (iPhone) ve Google Play Store (Android) mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

Ayrıca Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom kullanıcıları, 9300'a SMS mesaj atarak ExxenSpor abonelik işlemlerini başlatabilir.

* Aylık reklamlı ExxenSpor paketi için mesaj alanına EXXENSPOR yazıp 9300'a gönderin.

* Aylık reklamsız ExxenSpor paketi için mesaj alanına EXXENSPOR REKLAMSIZ yazıp 9300'a gönderin.

EXXENSPOR NASIL İZLENİR?

Exxen'de yayınlanan futbol maçları ve diğer içerikleri izlemek için www.exxen.com web sayfasını açmak gerekiyor. Öte yandan App Store'dan (iPhone) ve Google Play Store'dan (Android) indirilen mobil uygulamayla da ExxenSpor izlemek mümkün. Keza akıllı televizyonların uygulama marketlerinde yer alan Exxen uygulamasıyla da futbol maçları canlı yayınla izlenebilir.

EXXENSPOR AYNI ANDA KAÇ KİŞİ İZLEYEBİLİR?

Exxen ve ExxenSpor aboneleri sadece 1 cihazdan anlık izleme yapabilir. Platformda iki veya daha fazla kişi aynı anda içerik izleyemiyor.

EXXEN MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI KAÇ?

Exxen uygulamasında bir sorun yaşıyorsanız veya paketinizle ilgili bilgilendirme almak istiyorsanız 0850-241-81-48 numarasını arayabilirsiniz. Bu numara üzerinden uygulamanın müşteri temsilcileriyle irtibata geçebilirsiniz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ ÖZETLERİ İZLE

2024-2025 sezonuna kadar Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi turnuvalarının Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran ExxenSpor, maç özetlerini resmi Youtube kanalından ücretsiz yayınlıyor. Öte yandan Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki bugüne kadar oynadığı maçların da geniş özeti bulunuyor.

EXXENSPOR ÜYELİK SAYFASI

EXXENSPOR YOUTUBE MAÇ ÖZETLERİ

İlgili Haberler

Netflix ödeme planı değiştirme nasıl yapılır? Netflix paket değiştirme
Netflix üyelik ücreti ne kadar? 2022 Eylül zammı sonrası güncel Netflix paket fiyatları

Hayat Haberleri