Eylül ayında boşanmışlardı! Gökhan Çıra baba oldu! Selin Ciğerci'nin sosyal medyadan tepkisi çok konuşulacak

Eylül ayında boşandığı eski eşi Selin Ciğerci ile yaşadığı ayrılığın ardından adı birçok kadınla anılan ve son dönemde kadınlara attığı mesajlar ifşa olan eski futbolcu Gökhan Çıra baba olduğunu açıkladı. Çıra'ya eylül ayında boşandığı eski eşi Selin Ciğerci'den tepki gecikmedi.

Eski eşi Selin Ciğerci ile ayrıldıktan sonra adı birçok kadınla anılan ve son dönemde kadınlara attığı mesajlar ifşa olduğu için sosyal medyanın gündemine oturan eski futbolcu Gökhan Çıra, baba olduğunu açıkladı. Çıra'nın çocuk sahibi olduğunu açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşerken Çıra'ya eylül ayında boşandığı eski eşi Selin Ciğerci'den tepki gecikmedi.

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda eski eşi Selin Ciğerci'yi aldattığın vurgulayan Gökhan Çıra, açıklamalarına düzeltme getirerek Selin Ciğerci'nin kendisini kandırdığını söylemişti. Son dönemde kadınlara attığı mesajlar nedeniyle sosyal medyada alay konusu olan Gökhan Çıra, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

BABA OLDUĞUNU AÇIKLADI

Eylül ayında Selin Ciğerci ile boşanan Gökhan Çıra, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda çocuk sahibi olduğunu açıkladı.

Baba olduğunu açıklayan Gökhan Çıra, paylaşımında "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞİNDEN GÖNDERME

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisine evlenme teklifi eden Gökhan Çıra'nın bebeğinin fotoğrafını paylaşmasının ardından bebeğin annesinin kim olduğu merak konusu oldu. Çıra bebeğin annesinin kim olduğunu açıklamadı.

Çıra'nın baba olduğunu öğrenen Selin Ciğerci sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda 'pes' diyerek eski eşine göndermede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bakanlıktan 'Selin Ciğerci' açıklaması: Suç duyurusunda bulunduk

Hayat Haberleri