IQ testi zeka bulmacası: 30 Saniye içinde T-shirtte kaç delik olduğunu bulabilir misin? Zekasına güvenen gelsin!

Zeka Bulmacası: Bu bulmacada, tişörtte kaç delik olduğunu belirlemeye çalışın. Bu bilmeceyi 30 saniye içinde çözebilir misin? İşte hoşunuza gidecek zeka bulmacası.

Bu beyin bilmecesi, eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamayı sevenler içindir. Zeka oyunları, basit bir bilmeceyi veya bir bulmacayı daha ilginç hale getirir, çünkü bu zeka oyunları yaratıcı düşünme ile çözülür. Bu bilmeceleri çözerken, sorunu biraz farklı ve alışılmışın dışında analiz etmeniz gerekiyor. Çözüme ulaşmak için yaratıcı bir zihin kullanmanız gerekir, çünkü cevap hemen önünüzde olmayacaktır. Bu yüzden, resimdeki tişörtte kaç delik olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

30 SANİYE İÇİNDE TİŞÖRTTE KAÇ DELİK OLDUĞUNU BELİRLEYİN

Yukarıdaki resimde, tişörtte kaç tane delik olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Yaratıcı bir zihin bu bilmeceyi 30 saniyede çözebilir. Cevap düşündüğünüz kadar basit olmadığı için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu beyin bulmacasında, tişörtte iki adet şeffaf delik olduğunu analiz etmeniz gerekiyor. Bu, tişörtün ön tarafında 2, tişörtün arka tarafında 2 delik olduğu anlamına gelir. Tişörtün kollarında iki delik var. Bir delik tişörtün yakasında ve son delik tişörtün altında.

YANİ BİLMECENİN CEVABI 8'DİR. TİŞÖRTTE TOPLAM 8 DELİK VAR.

Yanal düşünmeyi kullanmak, bu tür zeka oyunlarında cevaplar almanıza yardımcı olacaktır. Bu bilmece zor ama basitti çünkü çözmek için daha az zamana ve beyin gücüne ihtiyaç duyuyordu. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

Bu zeka bulmacası testi hoşunu gittiyse aileniz ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlere aktarmayı unutmayın.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri