Kızıl güzel Elçin Sangu'yu gören "Bu kim?" dedi! Türkücü Ceylan'a dönmüş

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Elçin Sangu, son görünümüyle herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu geçen aylarda verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Güzel oyuncunun o halleri hayranlarını üzerken, son paylaşımı ise "Yok artık" dedirtti. Bakın Elçin Sangu'yu kime benzetiler?

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Elçin Sangu, son dönemlerde yeni görüntüsüyle çok konuşulmaya başlandı. Geçen aylarda verdiği kilolardan dolayı tanınmayan Sangu için "Hasta mı?" soruları akıllara gelirken, ünlü oyuncu yeni imajıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Görenler ise türkücü Ceylan'a benzetti.

ELÇİN SANGU'DAN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİM

Kiralık Aşk, Mutluluk Zamanı gibi çok sayıda dizi ve filmde yer alan Elçin Sangu, oyunculuğunun yanı sıra kendine has tarzıyla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Her paylaşımı çok konuşulan Sangu, Twitter'ı sürekli aktif kullanan ünlüler arasında.

GÖREN TÜRKÜCÜ CEYLAN SANDI

Geçen aylarda fazla zayıflamasından dolayı sosyal medyanın gündeme bomba gibi düşen Elçin Sangu, şimdi ki haliyle de konuşuldu.

Yüzündeki değişimin yanı sıra tarzıyla da kendinden söz ettiren Sangu, son haliyle Türkücü Ceylan'a benzetildi. Peki sizce Elçin Sangu'da bir değişim varmı?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri