Kuruluş Osman son bölümde Savcı Bey sırtından hançerleniyor!

Osman Bey, Malhun Hatun'un da desteğiyle Bizans-Moğol ordusunun karşısına çıkar. Türk obalarının ölüm kalım savaşına sahne olan savaşta Savcı Bey, Kalonoz tarafından ihanete uğrar. İşte, merak uyandıran son fragman...

Kuruluş Osman 56. bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Çevre tekfurlardan asker toplayan Nikola, Malhun Hatun'un Osman Bey'le savaşmasına karşılık olarak Umur Bey'in obasına baskın düzenlemeyi planlar. Umur Bey ise Nikola ilişkilerini düzeltmeye çabalarken, emrine karşı çıkan kızı Malhun Hatun'u ağabeyinin yanına sürgün etmeye karar verir.

KURULUŞ OSMAN 56. BÖLÜM 1. FRAGMAN

56. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü prodüksiyonu ve tarihi konusuyla ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman'ın 56. bölümü, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Kuruluş Osman tüm bölümler izlemek için kanalın resmi Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Nikola'nın Söğüt'e yapmayı planladığı baskını boşa çıkaran ve savaş meydanında Bizans ordusunun karşısına dikilen Osman Bey'in bu hamlesi, uç bölgesinde dengeleri bir kez daha değiştirir. Moğolların baskısı nedeniyle ağır vergiler koyan Yarhisar, Tekfuru'nun gaddarlığı, Yarhisar halkının Osman Bey'e sığınmasına neden olur. Togay'ın sığınmacıların geri gönderilmesini talebini reddeden Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakının yeniden kurulmasına neden olur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 56. bölüm özeti: Bizans-Moğol ittifakını bozmanın yollarını arayan Osman Bey, sürpriz bir strateji geliştirir. Moğollara vergi vermeyi kabul ederek Togay ile anlaşan Osman Bey herkesi şaşırtırken, emrine verilen nökerlerle güçlenen Togay uç bölgesinde hakimiyetini pekiştirmek için bu durumu fırsata çevirmeyi planlar.

Savaşta ağır yaralanan Savcı Bey'in akıbeti ne olacak? Kayıların Bizans-Moğol ordusuna karşı giriştiği savaş nasıl sonuçlanacak? Osman Bey'in Moğol-Bizans ittifakını bozmak için kurduğu oyun nasıl sonuç verecek? Osman Bey, Umur Bey'in Malhun Hatun'u uç bölgesinden göndermesine ne tepki verecek? Bölge tekfurlarından asker toplayan Nikola'nın yeni hamlesi ne olacak? Togay, Osman Bey'in vergi ödeme kararına karşı nasıl pozisyon alacak?

KURULUŞ OSMAN 56. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Seni Çok Bekledim dizisi neden bitiyor? İşte ters köşe yapan final bölümü
Benim Adım Melek'te mektup gizemini çözen Defne başına geleceklerden habersiz!
Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? Kuruluş Osman'ın Kara Şaman Togay'ı

Hayat Haberleri