Latif Doğan aldığı acı haberle yıkıldı! Annesi Ayşe Doğan'ı kaybetti...

Ünlü türkücü Latif Doğan'ın acı günü! Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Latif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti. Aldığı acı haberle yıkılan Doğan, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Geçtiğimiz Ocak ayında ameliyat olan annesini hastane odasından paylaşan Nihat Doğan, aldığı haberle yıkıldı. Bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Ayşe Doğan'ı kaybeden Doğan, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI

Aldığı acı haberle sarsılan şarkıcı ve söz yazarı Latif Doğan, annesinin ölüm haberini Instagram üzerinden paylaşım yaparak duyurdu. Annesiyle çekilen bir kareyi paylaşan ünlü türkücü şu notu düştü:

“ANA’mız Ayşe doğan hakkın rahmetine kavuştu 29 Temmuz Cuma günü öğlen namazında Besni Tuğsuzlar Camii’den kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına, ziyaret eden, arayan ve sosyal medyadan yazan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.”

ANNESİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Daha önceden annesi Ayşe Doğan ile hastaneden poz veren Latif Doğan, sevenlerinden dua istemişti. Doğan, kısa bir süre önce ise annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını söylemişti. Başarılı şarkıcı, annesi için sevenlerinden dua etmeleri ricasında bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri