Mansur Yavaş ile oyun havası oynayan Tan Taşçı'dan ilk açıklama: Herkesin kalbine derinden dokunduğuna eminim ama ispatlayamam

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile karşılıklı oyun havası oynayan şarkıcı Tan Taşçı'dan açıklama geldi. Sosyal medyada gündem olan görüntüler hakkında Taşçı, "Hoşgörü, anlayış ve sevginin öyle güzel bir dili var ki, ve o dile o kadar hasret kalmışız ki... Bu yüzden, bu konserin görüntülerini izlemiş herkesin kalbine derinden dokunduğuna eminim ama ispatlayamam." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve şarkıcı Tan Taşçı'nın sahnede karşılıklı oyun havası oynaması geçtiğimiz gün düzenlenen ‘Görev Süresindeki 3. Yıl-110 Projenin Temel Atma, Açılış ve Tanıtım Töreni’ne damga vurmuştu.

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan görüntüler milyonlarca kez izlenmişti. Yavaş ve Taşçı'nın karşılıklı oyun havası oynadığı anlara yönelik ilk açıklama geldi. Tan Taşçı, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Taşçı, "Hoşgörü, anlayış ve sevginin öyle güzel bir dili var ki, ve o dile o kadar hasret kalmışız ki... Bu yüzden, bu konserin görüntülerini izlemiş herkesin kalbine derinden dokunduğuna eminim ama ispatlayamam…" ifadelerini kullandı.

Tan Taşçı, paylaşımına Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarını etiketledi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Mansur Yavaş ve Tan Taşçı Ankara havası oynadı: O anlar sosyal medyada gündem oldu

Hayat Haberleri