Mehmet Ali Erbil'e hapis şoku! Sağlık sorunları ile mücadele eden ünlü komedyen ömrünü cezaevinde tamamlayabilir!

Geçtiğimiz yıllarda 'Kaçış Sendromu hastalığına yakalanan' ve uzun süre hastanede tedavi olan, son dönemde ise yaşadığı sağlık sorunları ile mücadele eden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in, Ece Ronay Bilir’i taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mütalaası açıklandı. Ünlü komedyen hakkında istenen cezanın kabul edilmesi halinde Erbil, ömrünü cezaevinde tamamlayabilir.

Son dönemde sağlık sorunları ile mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir’i taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcının, sağlık sorunları ile mücadele eden ünlü komedyen hakkında istediği hapis cezasının kabul edilmesi halinde Mehmet Ali Erbil, hayatının geri kalanını cezaevinde tamamlayabilir.

Klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir’e attığı mesajların ifşa olmasının ardından 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in yargılanmasına devam edildi.

Duruşma Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülürken duruşmaya Ece Ronay Bilir ve sanık Mehmet Ali Erbil katılmadı. Taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı, duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Ali Erbil’in, “zincirleme şekilde elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz” ve “Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” suçlarından toplamda 7 yıl 3 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Sanık avukatına mütalaaya karşı beyanda bulunması için süre veren mahkeme, duruşmayı karar için 10 Şubat tarihine erteledi.

UZUN SÜRE HASTANEDE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Mehmet Ali Erbil, hakkında istenen cezanın kabul edilmesi halinde Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile mücadele eden ünlü komedyen ömrünü cezaevinde tamamlayabilir.

Dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığına yakalanan Mehmet Ali Erbil, uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri