Miray Daner- Furkan Andıç'tan Samimi Poz! Seda Sayan'ın Gelini Gemileri Yaktı

Genç yıldız oyuncular arasında adını yazdıran Miray Daner ve Furkan Andıç'ın yeni oynadığı dizi Kara Tahta setinden ilginç bir paylaşım geldi. TRT1'de yayınlanan dizi final mi yapıyor? Seda Sayan'ın müstakbel gelini Miray Daner dizi için bakın ne giydi? İşte o fotoğraflar

TRT1'de yayınlanan Kara Tahta dizi son dönemlerin çıkış yapan dizileri arasına girdi. ÜS yapım tarafından çekilen dizinin başrol oyuncuları arasında Miray Daner ve Furkan Andıç yer alıyor. Dram türünde çekilen dizi izlenme rekorları kırarken Miray Daner ve Fukan Andıç'tan herkesi şaşırtan bir paylaşım geldi. Bakın ikili ne paylaşım yaptı?

TRT1'İN BİR DİZİSİ DAHA MI BİTİYOR?

Kuş Uçuşu dizisinde genç bir gazete adayını canlandıran Miray Daner Aslı karakteri ile hafızlarda yer edindi. Netflix'te yayınlanan dizi izlenme rekorları kırarken, Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikol gibi isimlerde oyunculuklarını konuşturdu.

Dizi büyük yankı uyandırırken, genç oyuncu Miray Daner TRT1'de Kara Tahta isimli dizide boy göstermeye başladı. Yakışıklı Oyuncu Furkan Andıç ile partner olan Daner, oyunculuğu kadar güzelliğini de konuşturdu. Son dönemlerde aşk hayatı ile de gündemden düşmeyen Miray Daner, şu an Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile beraber.

MİRAY DANER-FURKAN ANDIÇ'TAN OLAY PAYLAŞIM!

ÜS yapım imzasıyla çıkan Kara Tahta dizisi dram türünde çekiliyor. Edirne çekimleri yapılan dizinin senaristliğini ise Erkan Birgören ve Tuna Görgün üstlendi. Yönetmen ise Ende Mıhlar. TRT1'de her Çarşamba izleyicinin karşısına çıkan dizide lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas ve annesinin hikayesini yer edinir. Kendi şehrini terk etmek zorunda kalan Atlas, yıllar sonra kendi memleketine Matematik öğretmeni olarak atanır. Olaylar ise bu noktada gelişmeye başlar. Dizide Furkan Andıç Atlas karakterine hayat verirken, Miray Daner ise Irmak rolünü canlandırmakta.

DİZİ 17. BÖLÜMDE FİNAL Mİ YAPACAK?

Köyüne öğretmen olarak atanan Atlas'ın eski aşkı Irmak ile tekrardan yüzleşmek zorunda kalır. Dizinin konusu ile Atlas'ın kendi memleketine atanması ile başka bir boyuta geçer. Her Çarşamba günleri TRT1'de yayınlanan dizinin bölümleri merakla beklenirken, başrol oyuncuları Miray Daner ve Furkan Andıç'tan şaşırtan bir paylaşım geldi. Gelinlik ve damatlıkta poz veren ikili izleyenlerini heyecanlandırdı. Bir kesim ise dizinin final yapacağını iddia etti. Dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç ise o fotoğrafları, "Uçan gelin ve sahiplenen yönetmen tutuşu" notuyla paylaştı.

KARA TAHTA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Son zamanlarda diziler reyting kurbanı olurken, Kara Tahta dizisinin de final yapacağı iddialar arasında. Her ne kadar izlenmeleri iyi olsa da iddialara göre kanalı bu oranlar tatmin etmedi. Henüz 16 bölüm çekilen diziden Ardın ve Daner'in gelin damat paylaşımı ise dizisinin mutlu sonla biteceği yönünde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri