Müge Anlı ekranlara geri dönüyor mu? Herkesin merak ettiği soru... Yayın akışı belli oldu

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman ekranlarda yer alacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler geride büyük bir enkaz bıraktı. Tüm Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketinin ardından tüm kanallarda yayınlara ara verdi. Deprem özel yayınları ekranlarda yer alırken geçtiğimiz gün ekranlara gelen ‘Tüm Türkiye Tek Yürek’ deprem ortak yayınında tüm Türkiye bir araya geldi. Hafta içi her gün saat 10.00'da izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yayın tarihi araştırılmaya devam ediyor. Depremin ilk günü ekranlara gelen yayın büyük tepkilere de neden oldu. Gelen tepkiler üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da yayınları ara verdi. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı…


MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Sabah programlarının vazgeçilmezi Müge Anlı ile Tatlı Sert programı deprem felaketinin ardından bir süre yayınları ara verdi. Programın yeniden ne zaman yayınlanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün tüm kanalların bir arada toplandığı ortak yayın kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kaldığı yerden devam edeceği iddiaları gündeme geldi. Ortaya atılan iddialar üzerine izleyiciler de Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı.


MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMI EKRANLARA DÖNECEK Mİ?


Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeniden ekranlara gelip gelmeyeceği merak edilirken konu hakkında henüz net bir açıklama bulunmuyor. Tüm kanalların bir araya toplandığı deprem özel yayınında ATV yönetimi de yayınlarda yerini aldı. Ortaya atılan iddialar kapsamında kanal yönetiminin Müge Anlı ile Tatlı Sert programının devam etmesinin uygun olduğu ifade edildi.


Tüm bunların yanı sıra ATV 16 Şubat 2023 tarihinde ekranlarda yer alacak programların yayın akış listesini yayınladı. ATV'nin yayın akış listesi kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekranlarda yer almayacağı görüldü.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri