Netflix'in çizgi roman uyarlamasından ilk fragman

"The Sandman" dizisinin ilk fragmanı Netflix Tudum etkinliğinde yayınlandı. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi, günümüze uyarlanacak.

Netflix'in Neil Gaiman’ın çok satan çizgi roman serisinden uyarladığı "The Sandman" dizisinden ilk fragman yayınlandı. Çalışmaları 2018’in sonlarında başlayan macera, 21. yüzyılda geçecek ama çizgi roman serisine sadık kalacak.

İlk olarak 1988 yılında yayınlanmaya başlayan ve 10 kitaptan oluşan Sandman serisinin uyarlamasının oyuncu kadrosunda Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Charles Dance, Sanjeev Baskar, Asim Chaudhry, Boyd Holbrook, Kirby Howell-Babpiste, Mason-Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Joely Richardson, Niamh Walsh, David Thewlis, Kyo Ra, Patton Oswalt, Stephen Fry, Jenna Coleman ve Sandra James Young gibi isimler yer alıyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin baş yapımcıları arasında Neil Gaiman, Allan Heinberg ve David S. Goyer bulunuyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri