Nihat Doğan'ın oğlu Badıkan şanslı doğdu! Seyhan Soylu'nun Badıkan'a taktığı hediye görenleri şok etti

Ağustos ayında sade bir törenle İranlı sevgilisi Arzu Doğan ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Nihat Doğan baba oldu. Ünlü şarkıcının eski çalışma arkadaşı Seyhan Soylu'nun Badıkan'a taktiği hediye görenleri şoke etti.

Bir yılı aşkın süredir birlikte olduğu İranlı sevgilisi Arzu Doğan ile Ağustos ayında kıyılan sade bir nikahla dünyaevine giren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, oğlu Amin Badıkan'ın dünyay gelmesiyle baba olma sevinci yaşadı.

Minik oğlunun yüzünü ilk kez gösteren ünlü şarkıcı, eski çalışma arkadaşı Seyhan Soylu'nun "Çeyrek milyon yakışır" deyip minik Badıkan'ı paraya boğduğu anları paylaştı. Söz konusu görüntüleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken Seren Serengil detayı dikkatleri çekti.

"BU DÜNYADA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY"

Ağustos ayında sessiz sedasız bir şekilde dünyaevine giren Nihat Doğan- Arzu Doğan çifti, 'Badıkan'a 13 Ocak'ta kavuştu. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü şarkıcı, "Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak Cuma günü oğlum Badıkan dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden Rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime de teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bir kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim. Babalık heyecanı sahne heyecanına hiç benzemiyor. Rabbim herkese nasip etsin. Hoş geldin Badıkan" dedi.

SEYHAN SOYLU BADIKAN'I PARAYA BOĞRDU!

Badıkan'ı görmeye giden Nihat Doğan'ın eski çalışma arkadaşı Seyhan Soylu, Doğan ailesine yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.

O anları kayıt altına alarak Instagram'da yayınlayan Soylu, şu ifadeleri kullandı: "Nihat Doğan "Çeyrek tak" dedi. Halası "Badıkan'a sünnet parasını şimdiden takalım, çeyrek milyon yakışır" dedi. Sırada Seren Serengil halası ver. Bakalım o ne takacak?"

"BADIKAN'A ÇEYREK MİLYON YAKIŞIR"

Seyhan Soylu'nun paylaşımını kendi sayfasına taşıyan Nihat Doğan da görüntülere şu notu ekledi: "Ben "Çeyrek altın takarsın" dedim, Seyhan Soylu abarttı. "Badıkan'a çeyrek milyon yakışır" dedi"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri