Otomobil almak isteyenler! Skoda bu modelinde fiyatları aşağı çekti, son hafta kampanyası duyuruldu! Bayiye giren boş çıkmıyor

Otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın alım gücünü zorluyor. Öyle ki birçok kişi 0 araç alma hayalini rafa kaldırma kararı alıyor. Tam bu noktada devreye giren Skoda modelinde ÖTV indirimiyle beraber araç fiyatlarında büyük düşüş yaşanacak.

Otomobil fiyatlarındaki artışın ardından vatandaş bütçesine uygun araç bulabilmek için farklı yollara başvurmak zorunda kalıyor. Kimisi ihale yöntemiyle uygun araç almak isterken kimisi de ağır hasar görmüş araçları alarak tamir ettirme yoluna gidiyor.

Tam da bu noktada vatandaşı umutlandıran haber Skoda'dan geldi. Skoda modelleri gelecek ÖTV indirimiyle beraber ucuzlayacak.

75 BİN TL'Yİ BULAN İNDİRİM GELECEK

Skoda markalı otomobillere gelme ihtimali olan %5-16 arasındaki indirimle fiyatlarda 75.000 TL'yi bulan düşüş yaşanacak. Böyle bir indirim olduğunda markanın yeni modeli Fabia Elit modelinin fiyatı 450.000 TL'ye kadar düşecek. Bu modelin özelliklerine bakıldığında motoru 1.0 hacme sahipken beygir gücü de 95 olarak ortaya çıkıyor.

 

Standart özellikleri olan otomobil şehir içi kullanım ve aileler için gayet uygun. Günlük kullanımda düşük hacime sahip motor sürücünün yakıt tasarrufu sağlamasına da yardımcı olacaktır.

Haberleri