Oyuncu Başak Gümelcinelioğlu’nun yardım çığlıkları yürekleri dağladı! "Lütfen yardım edin”

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem Türkiye'yi yasa boğarken ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yardım çığlıkları da yürekleri dağladı. Ünlü oyuncu “Kimseye ulaşamıyoruz lütfen yardım edin” dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,8 şiddetindeki deprem birçok şehirden hissedildi. Meydana gelen depremden en çok etkilenen illerin arasında Hatay yer alırken ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yardım çığlıkları görenleri gözyaşlarına boğdu.


"LÜTFEN YARDIM EDİN”


Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem Hatay'dan da hissedildi. Kentte büyük hasar oluşurken ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu annesine ulaşamadığını söyledi.


Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile annesine ulaşmaya çalışan Gümülcinelioğlu, şu paylaşımda bulundu:


"Hatay Antakya Sümerler mahallesi, Belediye Kooperatifler evleri A3'te annemiz var. Haber alamıyoruz. Gören duysa kim varsa lütfen haber edin"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri