Resimde farklı bir Mario var! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar 12 saniyede buluyor! Yapabilir misin?

Bu zeka oyununda, yalnızca harika gözlem becerilerine sahip kişiler farklı olan Mario'yu 12 saniye veya daha kısa sürede görebilir. Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

Zeka Oyunları, mantık ve muhakeme becerilerinizi test eden bulmacalardır. Cevaplar genellikle tümdengelim, örüntü tanıma ve problem çözmeyi içerir. Çapraz bulmacalar, kelime oyunları ve bilmeceler bu tür soruların diğer adlarıdır.

Ayrıca bir adayın hızlı ve etkili problem çözme yeteneğini ölçmek için iş görüşmelerinde kullanılırlar. Zeka oyunları, mantıksal akıl yürütme yeteneğinizi değerlendirmek için harika bir tekniktir. Zihinsel çevikliğinizi artırmak istiyorsanız düzenli olarak zeka oyunları çözmelisiniz.

Neyse ki, sizin için eğlenceli bir beyin jimnastiğimiz var. Çözmeye hazır mısın? Hadi başlayalım.

FARKLI MARİO'YU 12 SANİYEDE GÖREBİLECEK MİSİNİZ?

Yukarıdaki resimde, 3 sıra ve 5 sütuna dağılmış, birbirine benzeyen 15 Mario görebilirsiniz. Ancak Mariolardan biri diğerlerinden farklıdır.
Farklı olan Mario'yu 12 saniyede bulabilir misin?

Yapabileceğine inanıyoruz! Cep telefonunuzu veya kronometrenizi çıkarın, zamanlayıcıyı 12 saniyeye ayarlayın ve başlayın. Zamanın şimdi başlıyor. Sadece 12 saniyeniz olduğunu unutmayın. Bu zeka oyunu için size bir ipucu verelim.

Zeka Oyunu İpucu: Her Mario'nun kıyafetine özel dikkat gösterin.

FARKLI MARİO NEREDE SAKLANIYOR?

Zaman işliyo, acele etsen iyi olur. 3… 2… ve 1! Süre doldu millet.

Resimde farklı olan Mario'yu bularak beyin bu beyin bulmacasını çözebildiniz mi? Mario nerede saklanıyor? Verilen süre içinde bulamadıysanız resme tekrar bakmanız gerekir. Bu akıl bulmacasını önce kendi başınıza çözmek için biraz zaman ayırın. Çözemezseniz, cevap hemen aşağıda verilmiştir.

AKIL BULMACASI CEVABI

Bu zeka oyununda, farklı Mario'yu 12 saniye veya daha kısa sürede tespit etmeniz gerekiyordu. Farkı göremediyseniz, çözümü açıklayalım. Farklı olan Mario'yu 12 saniye veya daha kısa sürede tespit edebildiyseniz, tebrikler, harika gözlem becerileriniz var.

Eğer bu zeka oyununu çözmede başarısız olduysanız, bir dahaki sefere bol şans. Lütfen bir başarısızlığın cesaretinizi kırmasına veya pes etmenize neden olmasına izin vermeyin. Umarız bu beyin bulmacasını çözerken eğlenmişsinizdir. Yorum bırakabilir ve deneyimlerinizi bize anlatabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri