Reyting savaşlarında büyük sürpriz! Dün akşamın birincisi ve sonuncusu şaşırttı: Milyonlarca lira ve emek çöpe gitmiş

TİAK 16 Kasım Çarşamba gününde en çok izlenen programların listesini yayınladı. Reyting listesinde ilk ve son sırada yer alan yapımlar herkesi şaşkınlığa uğrattı. 16 Kasım 2022 reyting sonuçları sıralamasında birinci yapım kim oldu? İşte çok merak edilen o reyting sıralaması...

16 Kasım 2022 Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşan dizi, film, yarışma ve haber programları arasında yapılan reyting sonuçları belli oldu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) belirlenen reyting listesinde ilk ve son sırada yer alan yapımlar herkesi şaşkınlığa uğrattı.16 Kasım 2022 reyting sonuçları sıralamasında birinci yapım kim oldu? İşte çok merak edilen o reyting sıralaması...

16 KASIM'IN KAZANANLARI BELLİ OLDU

16 Kasım'da izleyiciyle buluşan dizi, film ve programlar arasında hangi yapımların ilk sıralarda yer aldığı merak ediliyordu. Reyting sonuçları listesinin yayınlanmasıyla beraber merak edilen bu soru da yanıt bulurken 16 Kasım'ın kazananları da belli oldu.

Her sabah, bir önceki güne ait reyting sonuçları açıklanırken dünün en çok izlenen yapımları da izleyicilerin tercihleri ile belirlendi.

Peki, dün en çok hangi dizi ve program izlendi? İşte 16 Kasım 2022 reyting sonuçları...

İşte Total'de ilk 10 program:

1- KURULUŞ OSMAN

2- TÜRKİYE-İSKOÇYA HAZIRLIK MAÇI KARŞILAŞMASI

3- ESRA EROL'DA

4- KURULUŞ OSMAN (ÖZET)

5- ATV ANA HABER

6- SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

7-MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

8- O KIZ

9- KANAL D ANA HABER

10-SHOW ANA HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri