Seren Serengil sessizliğini bozdu! Neslihan Atagül’ün paylaşımına yorum gecikmedi

Bir süredir tartışmaların odağında yer alan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti hakkında ihanet iddiaları gündemdeki sıcaklığını koruyor. Seren Serengil Neslihan Atagül'ün yaptığı paylaşıma sessiz kalmadı. İşte Seren Serengil'in o yorumu…

Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu'nun partneri Serra Arıtürk ile yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelirken iddiaların odağındaki isim olarak Seren Serengil gösteriliyor. Konu hakkında bir paylaşımda bulunan Neslihan Atagül’ün o paylaşımına Seren Serengil sessiz kalmadı. Sen özel bir kızsın ifadelerini kullanan Seren Serengil yorumuyla dikkat çekti. İşte Seren Serengil'in o yorumu…


SEREN SERENGİL KONUŞTU


Neslihan Atagül resmi Instagram hesabı üzerinden kendi fotoğrafını paylaşarak "Böyle bir gece" notunu ekledi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Seren Serengil'in Neslihan Atagül'ün ihanete uğradı iddialarına ortaya attı. Neslihan Atagül'ün paylaşımı üzerine Seren Serengil de sessizliğini bozdu. Serengil, Atagül’ün paylaşımına "Neslihan sen çok özel bir kızsın ne olur" yorumunu yaptı.


KADİR DOĞULU ATAGÜL’E İHANET ETTİ Mİ?


Beyaz TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil dikkat çeken iddialarla gündeme geldi. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti hakkında açıklamalarda bulunan Serengil, ihanet iddialarını gündeme getirdi. Çiftin ilişkisinde ikinci bir kadın olarak Serra Arıtürk’ü işaret eden Serengil açıklamalarıyla dikkat çekti.

Arıtürk cephesinden gelen açıklama ile iddiaların yalan olduğu ifade edilirken Seren Serengil, "Kadir'in adının çıktığı kız bizim de arkadaşımız. Onunla konuştum. Neslihan, Kadir'in bu kızla birlikte olduğunu öğrenmiş ve büyük olaylar çıkmış.” şeklinde konuştu.

Kadir ve Serra'nın aynı yapım şirketinde oldukları için bütün yaz birlikte olduklarını aktaran Serengil, Neslihan'ın film çekiminde olduğu için aralarında olmadığını söyledi. Kadir ve Serra'nın şimdilerde görüşmediğini dile getiren Serengil, Neslihan'ın görüşmelerini yasakladığını vurguladı. Seren Serengil, “Dini nikah olmadığını ve arkadaş olarak her gün beraber olduklarını söyledi" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Seren Serengil, Ebru Gündeş'i tanık göstererek ifade verdi

Hayat Haberleri