Sevda Erginci yeniden Yasak Elma'da: Eşini kim canlandıracak?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümünde izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Dizinin önceki sezonlarında 'Zeynep' karakterini canlandıran Sevda Erginci, diziye konuk oluyor. Yapımda Zeynep'in eşini canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Altıncı sezonuyla ekranlara dönen Yasak Elma dizisi, yeni bölümüyle izleyicilerini şaşırtacak. Fox'un reyting rekortmeni dizisinin 150. bölümünde bir sürpriz yaşanacak ve projenin ilk sezonlarında başrol oynayan Sevda Erginci ekibe konuk oyuncu olarak olacak.

Erginci’nin hayat verdiği Zeynep’in yurt dışında evlendiği yeni eşine ise Aybars Kuday hayat verecek. Yasak Elma’nın Sevda Erginci’li yeni tanıtımı da geçtiğimiz gün yayınlandı.

Aybars Kuday

'ZEYNEP' VE 'ALİHAN' DİZİYE VEDA ETMİŞTİ

Sevda Erginci'nin canlandırdığı Zeynep karakteri, projenin ilk sezonlarında Onur Tuna'nın canlandırdığı Alihan karakteriyle partnerdi. Dizideki çiftin en son evlenip yurt dışına yerleştiği bir senaryoyla iki oyuncu diziden ayrılmıştı. Onur Tuna şimdilerle Fox'un Mahkum dizisinde rol alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri