Türkiye'yi kahreden haber! Negahan Karadere'den gelen acı haber hayranlarını yıktı... Henüz 38 yaşındaydı

Survivor All Star yarışmasının unutulmaz isimleri arasında yer alan Nagihan Karadere'den kötü haber geldi. Acun Ilıcalı'nın sözlerine karşılık çok üzüldüğünü ifade eden Nagihan Karadere kanser olduğunu açıkladı. İşte herkesi üzen olay hakkındaki detaylar…

Survivor yarışmasının Unutulmaz isimleri arasında görülen Nagihan Karadere son açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Survivor yarışmasından önce ilk yayına çıkan Acun Ilıcalı Survivor Panorama'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nagihan Karadere daha önce yapmış olduğu bir açıklamada kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğini yarışmanın sahte olduğunu ifade ederken Acun Ilıcalı ise Karadere’ye sert bir tepki gösterdi. Acun Ilıcalı, "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” sözlerini dile getirdi. Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın söylemlerine çok üzüldüğünü ifade ederek ki kanser olduğunu dile getirdi. İşte herkesi üzen olay hakkındaki detaylar…


ACUN ILICALI'DAN SERT TEPKİ


Survivor Panorama'ya katılan Acun Ilıcalı Nagihan Karadere'nin söylediklerini işaret ederek asla kabul etmediğinin altını çizdi. Nagihan'ın 1. olamadığı için çok bozulduğunu ifade eden Ilıcalı, Nagihan'ın hangi özelliği ile birinci olması gerektiğini çözemediğini vurguladı.
Yapılan açıklamalardan sonra Nagihan Karadere, bir tweet atarak Acun ılıcalı'ya ulaşamadığını ve telefonunun meşgul olduğunu ifade etti.


KANSER OLDUĞUNU AÇIKLADI


Bilal Özcan'a açıklama yapan Nagihan Karadere 1 ay önce kanser olduğunu öğrendiğini ifade etti. Herkesin ekmeği ile oynadığını dile getiren Karadere, saatlerdir ağladığını vurguladı. Hastalığını ailesinin de bilmediğini vurgulayan Karadere, yeni öğrendiklerini ilk kez annesine söylediğini aktardı. Nagihan Karadere herkesin kendisine dua etmesini istediğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri