Kimse tanıyamadı! Ünlü şarkıcının son hali ağızları açık bıraktı.. Estetik harikasını siz de çıkaramadınız değil mi?

Küçük Ceylan ismi ile tanınan ünlü türkücü Ceylan Avcı'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Çünkü Küçük Ceylan tam anlamı ile bir estetik harikasıydı. İşte kızı Melodi Bozkurt ve oğlu Yiğitcan Gürgen ile çektirdiği fotoğraf...

48 yaşında ama 28 yaşında gibi. Küçük Ceylan lakabı ile ünlenen ve bir döneme damga vuran türkücü Ceylan Avcı'nın son halini görenler 'Küçük Ceylan estetik ile kendisini yeniden yaratmış' yorumunu yaptı. Türkücü Ceylan Avcı Instagram hesabından kızı ve oğlu ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

CEYLAN AVCI YENİDEN KÜÇÜK CEYLAN OLDU

Kızı Melodi Bozkurt ile kardeş gibi görünen türkücü Ceylan Avcı yüzündeki değişim ile dikkatleri çekti. Oğlu Yiğitcan Gürgen ile de çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından hikayelerim kısmından paylaşan Küçük Ceylan'ı son halini pek çok takipçisi tanıyamadı. 1980'li yıllara damga vuran 'Küçük Ceylan' lakabıyla tanınan Türk halk müziği sanatçısı türkücü Ceylan Avcı'nın yüzündeki değişimi yorumlayan takipçileri sanatçının yeniden estetik yaptırdığı yorumunu yaptı.

YILLAR GEÇTİKÇE YAŞLANMASI GEREKEN İNSANLAR ZAMANI TERSİNE ÇEVİRMEYİ BAŞARDI

26 Haziran 1974 doğumlu olan Ceylan Avcı'yı yıllar yaşlandıramadı. 48 yaşındaki türkücü Ceylan Avcı estetik sayesinde her zaman 'küçük' kalmayı başarıyor. Küçük Ceylan yıllar geçtikçe hem güzelleşiyor hem de gençleşiyor. Son paylaşımına dikkat çeken takipçileri Ceylan'ın yeniden estetik operasyon geçirdiği iddia ettiler. 48 yaşında olan Ceylan Avcı adeta yıllara meydan okuyor.

KÜÇÜK CEYLAN NEREL, KİMİNLE EVLİ? İŞTE HAYATI HAKKINDA MERAK EDİLENLER...

26 Haziran 1974 yılında İstanbul Fatih'te doğan Ceylan Avcı'nın babası Tuncelili, annesi ise Bayburtlu'dur. Babası düğünlerde saz çalarak hayatını kazanan Küçük Ceylan ilk kez sahneye 7 yaşında çıktı. 7 yaşındayken düğünden düğüne giden Ceylan Avcı'ya o dönem Küçük Ceylan lakabı takıldı.

1983 yılında henüz 9 yaşındayken bir müzik yarışmasına katılan Küçük Ceylan yarışmada birinci oldu ve büyük ödülü aldı. 1984 yılında tam 10 yaşında olan Küçük Ceylan 'Yaktın Beni' albümünü çekti. 1986 yılında çıkardığı 'Seni Sevmeyen Ölsün' albümü ile artık tüm Türkiye'de Küçük Ceylan'ı tanıyordu.

1991 yılında halasının oğlu Erhan Bozkurt ile evlenen Küçük Ceylan'ın 1992 yılında Melodi adında bir kızı dünyaya geldi. Ceylan Avcı anne olduktan sonra da müzik çalışmalarına devam etti. 1992 yılında kızının babası ile ayrılan Ceylan Avcı 1995 yılında Yıldıray Gürgen ile nikahsız birlikte yaşamaya başladı. Bu birlikteliğinden Yiğitcan adında bir erkek evlat sahibi olan Ceylan Avcı yıllar içinde İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, türkücü Murat Kurşun ve araba galericisi Güncal Tanören ile evlendi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri