Spor Salonu Olmadan Evde Hızlı Kilo Vermek İçin Günde Sadece 15 Dakika Bu Yöntemi Deneyin!

Kilo vermek birçok kişi tarafından imkansız bir görev olarak görülüyor. Amaç birkaç kilo vermek olsa bile, kötü bir yaşam tarzı bunu başarmayı zorlaştırabilir. Beslenme uzmanlarına göre aşırı veya dengesiz beslenme bu başarısızlığın birincil nedenidir, ancak aynı zamanda üstesinden gelmenin anahtarıdır.

Diyetlerde spor faaliyetlerine büyük önem verilmektedir. Bazı durumlarda, aktif olarak spor yapmak, çok katı bir diyetten daha büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu nedenle, bizim için özel olarak oluşturulmuş günlük bir antrenmanı yapılandırmak fark yaratabilir. Ayrıca sadece koşma veya tempolu yürüyüş gibi kardiyo aktivitelerine güvenmenin istenilen sonuçlara yol açmayabileceği gösterilmiştir.

BU YÖNTEM SAYESİNDE FAZLA KİLOLARINIZDA KOLAYCA KURTULUN!

Aslında, kardiyo egzersizleri ve kas tonlama arasındaki 15 dakikalık aktivite, spor salonu olmadan hızlı bir şekilde kilo vermek için yeterlidir. Ağırlıkların kullanımını, bazı sıçramaları ve hareket halindeki kasların uyarılmasını yoğun bir yağ yakma eylemi ile birleştiren bir devre. Kombinasyon halinde, antrenman öncesi ve sonrası beslenmeye her zaman dikkat etmeniz önerilir. Gerekirse, bir uzmana danışmak en iyisidir.

SPOR SALONU OLMADAN EVDE HIZLI KİLO VERMEK İÇİN BU EGZERSİZLER YETERLİ OLACAKTIR

Hızlı bir şekilde kilo vermenin en iyi yolu, düşük kalorili bir diyetle zaman içinde sürekli fiziksel aktiviteyi birleştirmek olduğu gün yüzüne çıkmıştır. Egzersiz, kalori kaybetmemize ek olarak, yağların kaybedilen bölgeleri kaslarla doldurduğu için önemlidir. Bu şekilde sarkık ve zayıf tonlu bir cilde sahip olmaktan kaçınacağız. Ayrıca aktivitenizin yoğunluğuna bağlı olarak gün boyunca kalori kaybetmeye devam edebilirsiniz.

Bu süreci hızlandırmamıza diğerlerinden daha fazla izin veren egzersizler var. 15 dakikalık günlük devremizde, değiştirmeye karar verebileceğimiz bazılarına katılacağız. Ayrıca her bir egzersizi kaç tekrar yapacağımıza da hazırlığımıza ve fiziğimize göre karar vereceğiz.

EVDE KOLAYCA YAPABİLECEĞİNİZ O EGZERSİZLER

Mini bir devrede birleştireceğimiz ilk iki egzersiz, her bacağın squat ve dönüşümlü hamlesidir. Bu egzersiz, omuzların arkasında taşınacak bir sopa ile birleştirildiğinde tüm kasları çalıştırır ve kalp atış hızını yüksek tutar. Bilim, ağırlık kullanmanın kilo kaybını %40 oranında artırdığını bulmuştur. Bu unsur kilo vermek için gereklidir, aslında antrenmana devam etmek için önerilen bir egzersiz ip atlama veya atlama krikosudur.

Her ikisi de nefesi uyarır, ancak çeşitli kas gruplarını harekete geçirir ve koordinasyonu geliştirir. Son olarak, kendimizi her zaman tıbbi veya normal olabilen topla çeşitli abs setlerine adayalım. Daha iyi bir sonuç almak ve birkaç hafta sonra düz bir karına sahip olmak için normal, yan veya ters squat yapıyoruz.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri