Zor ve İnatçı Lekeleriniz 5 Dakikada Silgi Gibi Silinecek! İşte Lekelerin Canına Okuyan Mısır Nişastası Yöntemi

Herkesin en zor temizlediği lekeler arasında inatçı lekeler var. Bunun içinde genelde kuru temizleme ya da pahalı deterjanlara çok fazla para harcıyoruz. Ama artık bu zor ve inatçı lekeleri dert etmeyin. Çünkü çözümü çok basit. Zor ve inatçı lekeleri mısır nişastası yöntemi ile yok edebilirsiniz. Nasıl mı? İşte o basit yöntem.

Bazı durumlarda elbiselerimiz istemediğimiz lekelere maruz kalabiliyor. Bunlardan bazıları kahve lekeleri, yemek lekeleri, boya ve benzeri lekeler. Lekelerin çıkarılması ise yorucu olabiliyor. Bu zor ve inatçı lekelerden kurtulmak için pahalı deterjanla ve yöntemlere yönelebiliyoruz. Çoğu ise giysilerimizi ciddi anlamda deforme ediyor. Ama artık zorlu lekeler için kendinizi üzmeyin. Vereceğimiz mucize yöntem sayesinde lekelerinizden tamamen kurtulacak ve kıyafetleriniz deforme olmayacak. İşte zor ve inatçı lekeleri temizleyen o mucize yöntem.

DOĞAL YÖNTEMLERLE LEKELERDEN KURTULUN

Lekeler için artık birçok doğal yöntem mevcut. Pahalı ürünlere para vermek yerine ucuz ve pratik yöntemlerle bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz. Kuru temizlemeye para vermeden vereceğimiz doğal yöntemle zor ve çıkması imkansız lekeleri temizleyebileceksiniz. Bunun için sadece mısır nişastası gerekli. Peki mısır nişastası yöntemi nasıl kullanılır? Ve nasıl uygulanır? İşte o basit yöntem.

KAHVE LEKELERİ TARİHE KARIŞACAK

Kıyafetlerinizden çıkmayan kahve lekesi canınızı mı sıkıyor? Hiç üzülmeyin. Artık dışarda bile olsa kolayca bu lekelerden kurtulabilirsiniz. Mısır nişastası ile zor ve asla çıkmaz dediğiniz her lekeyi silgi gibi sileceksiniz. Hem de çok ucuza. Bunun için sadece bir paket Mısır Nişastası gerekli.

ÖZEL GÜNLERİNİZ ARTIK ZİNDAN OLMAYACAK

Özel günlerde başımıza gelen en kötü şey üzerimize kahve dökülmesi. Ya da yediğimiz yemeğin üzerimize akıtması. Ama bunu artık dert etmeyin. İpek gibi hassas kumaşlara bulaşan bu lekeleri 5 dakikada ortadan kaldırabilirsiniz. Öncellikle hassas ve ipeksi kumaşlarınızda leke oluştuğunda hemen ilk olarak şu adımları deneyin.

MISIR NİŞASTASI LEKELERİN CANINA OKUYACAK

Lekelerin üzerine biraz mısır nişastası dökün ve 30 dakika kadar bekletin. Daha sonra o bölgeyi temiz bir bez ya da kullanmadığınız diş fırçası ile ovalayın. Mısır nişastasını deterjan olarak görerek hareket edin. Yani lekenin üzerine iyice yedirin mısır nişastasını.

Kısa sürede bile olsa lekenin renginin açıldığını görebileceksiniz. Eğer dışardaysanız bu işlemi hemen yapabilirsiniz. Evde iseniz bu uygulama bittikten sonra giysinizi çamaşır makinanıza atarak yıkayabilirsiniz. Ve makinadan çıkan kıyafetlerinizin lekeden kurtulduğunu ve eski rengine geri döndüğünü fark edeceksiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri