İran sınırına 81 kilometrelik duvar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı-İran sınırına yapılan 81 kilometrelik güvenlik duvarının bugün tamamlandığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İran sınırına yapılan 81 kilometrelik duvarın tamamlandığını söyledi.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ağrı-İran sınırında 81 kilometrelik Güvenlik Duvarı Projesi'nin sona erdiğini bildirdi. Bakan Soylu, "Bakanlığımızca yürütülen Sınır Fiziki Güvenlik Sistemleri kapsamında, Ağrı-İran sınırımızda 81 kilometrelik güvenlik duvarı çalışması bugün tamamlandı. Çok zor coğrafi şartlara rağmen 2 yılda projenin bu aşamaya gelmesini sağlayan Ağrı Valiliğimize, bu sürece büyük katkı sağlayan TOKİ ve yüklenicilerine, projenin hayata geçmesinde özveriyle gayret gösteren işçilerimize ve mühendislerimize; terör örgütünün tehditlerini bertaraf eden güvenlik görevlilerimize minnettarız" ifadelerini kullandı.

81 kilometrelik duvar sınırın diğer tarafından terörist geçişini engellemek ve kaçakçılığı bitirmek amacıyla inşa edildi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

İran muhalif gazeteci Ruhullah Zem'i idam etti
İkna çalışmaları sonuç verdi: 5 terörist daha teslim oldu

Güncel Haberleri