İstanbul Havalimanı'nda yasadışı göçmen yakalandı

İstanbul Havalimanı'nda yurt dışına çıkmaya çalışan şahıs, polis tarafından yakalandı. Sahte pasaport kullanan Suriye uyruklu şahsa yardım eden kişi de gözaltına alındı.

İstanbul Havalimanı'nda Suriye uyruklu bir şahıs, sahte pasaport kullanarak yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandı. Yakalanan zanlıya sahte pasaport veren Ferdi İ. isimli şahıs da emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu Gaziosmanpaşa'daki evinde gözaltına alındı. Havalimanı kameralarını inceleyen emniyet ekipleri, göçmen kaçakçılığında Damla U. isimli kadının da parmağının olduğunu tespit ederek şahsı Arnavutköy'de gözaltına aldı. Suriye uyruklu Silvan F. sınır dışı edilirken adliyeye sevk edilen Damla U. serbest bırakıldı. Ferdi İ. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Tv Haberleri