Kadınlar Günü hediyesi ne alınır? Sevgiliye alınabilecek en güzel ve romantik hediye önerileri

Kadınlar Günü hediye fikirleri, 8 Mart günü eşlerine, kız arkadaşlarına, kardeşlerine ya da annelerine hediye almak isteyen erkekler arasında konuşuluyor. Bu özel günde kadınları mutlu etmek isteyenler, birbirinden çeşitli hediyeler alabileceği gibi kendi sürprizlerini de hazırlayabilir. İşte detaylar...

Her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Günü, 1857'de ABD'de yaşanan trajik bir olaya dayanıyor. O tarihten itibaren kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirmesi ve ekonomik, siyasi ve sosyal başarıları için kutlanması amacıyla 'Dünya Emekçi Kadınlar Günü' kutlanıyor.

Bu anlamlı günde kadınların yüzünü güldürmek isteyen erkekler; arkadaşa, iş arkadaşına, sevgiliye, eşe ve anneye alınacak Kadınlar Günü hediye önerileri konusunu merakla araştırıyor. Birbirinden farklı, özel ve romantik Kadınlar Günü hediyesi fikirleri ile sevdiklerinizin gönlünü hoş etmek mümkün.

KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ NE ALINIR?

Kadınlar Günü'nün kutlanması için, kadınların illa ki anne olmasına, evli olmasına ya da çocuklu olması gerekmiyor. Tüm kadınlar hayatta maruz kaldığı zorbalıklara, haksızlıklara, ayrımcılıklara dikkat çekmek için düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için birçok hediye almak ya da sürprizler yapmak mümkün.

KADINLAR GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

* Çiçek

* Şahmeran bileklik

* Polaroid fotoğraf makinesi

* Makyaj malzemeleri

* İsme özel ayna

* Kendi ellerinizle hazırladığınız teraryum

* Fotoğraf albümü

* Özel video

SEVGİLİYE ALINABİLECEK KADINLAR GÜNÜ HEDİYELERİ

* El yapımı kurabiye

* Resimli kupa

* Mektup yazmak

* İsme özel kurabiye/çikolata

* Evde sürpriz romantik yemek

* Kişiye özel duvar saati

* Sevgili tişörtleri

* Kolye, yüzük, halhal vb aksesuarlar

KURUMSAL KADINLAR GÜNÜ HEDİYELERİ

* Dünya çayları kutusu

Dünyanın dört bir yanından çayların bir araya getirildiği hediye kutusu ile kadınların ruhuna hitap eden bir deneyim sunabilirsiniz. Evde ve ofiste, günün her saatinde tüketilebilecek çaylar şık tasarımlı metal kutularda bulunuyor. İngiltere'den Lady Grey, Fas'tan Moroccan Mint, İran'dan Hibiskus, Güney Afrika'dan Rooibos, Çin'den Blossom ve Jasmine Pearls çayları kutuda yer alıyor.

* Mor hediye kutusu

Kahve, çay, lavanta sabunu, el kremi, sabun yapım deneyiminin yanında içine seçtiğiniz bir kitabı da ekleyebileceğiniz bu kutu, mor tonlarıyla Kadınlar Günü'ne oldukça uygun bir hediye.

* Hijyen paketi

Hamam kültürünü yeniden canlandıran Kadınlar Günü hediye kutusu ile kadın çalışanlarınıza veya ekip arkadaşlarınıza şık bir kutu içerisinde doğal vücut lifi, Mardin'den el yapımı lavanta sabunu ve yasemin aromalı mum hediye edebilirsiniz.

* Dünya kahveleri kutusu

Yoğun çalışma temposunda enerjisini tazeleyeceğini düşündüğünüz çalışanlarınız için bu kutuya French press ve kupa da ekleyebilirsiniz. Dünya Kahveleri Kutusu'nun içerisinde 50'şer gramlık paketler halinde Etiyopya, Kenya, Brezilya, Kolombiya ve El Salvador kahvelerinin yanı sıra 3. dalga kahve deneyimini en lezzetli şekilde yaşamalarını sağlayacak 12 sayfalık bir bilgi kitapçığı da bulunuyor.

ŞİRKETLER İÇİN KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

* Hayatımızın her anına anlam katan; baktığımız her yeri renklendiren ve güzelleştiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

* Yeri geldiğinde yönetici, yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde içten bir arkadaş bazen de değerli bir eş… Onlar bizim baş tacımız. Şirket olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyoruz.

* Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!
Yüreğinizdeki sınırsız sevgi ve sabır için size minnettarız. Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

* Kendini her alanda göstermekten, sesini duyurmaktan korkmayan; dokunduğu her şeyi güzelleştiren ve kendinden bir şeyler katan tüm kadınların Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!

* 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde saygıdeğer Türk kadının bu özel gününü kutlamaktan onur ve gurur duyuyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

KADES hangi durumlarda kullanılır? KADES telefon numarası kaç? İşte kullanma kılavuzu
Cinsiyetçilik ne demek? İşte cinsiyetçi (seksist) sözlere örnekler
Dünya Kadınlar Günü ne zaman, neden kutlanıyor? İşte tarihçesi...

Hayat Haberleri