Didem Şener kimdir, kaç yaşında, nereli? Takipçilerini dolandırdığını itiraf etti

Didem Şener olayı, sosyal medya gündemine damga vurdu. Video paylaşım sitesi Twitch üzerinden yaptığı canlı yayında, kötü huylu kist nedeniyle ameliyat olacağını dile getirerek takipçilerinden on binlerce lira bağış toplayan Didem Şener Instagram hesabından, aslında kist bulunmadığını, parayı göğüs estetiği için topladığını itiraf etti. İşte, Didem Şener biyografisi...

İtalya'da hayatını sürdüren sosyal medya fenomeni Didem Şener'in Twitch'te yaptığı dolandırıcılık ortaya çıktı. Hastalığı için paraya ihtiyaç duyduğunu dile getiren genç yayıncı, yalan söylediğini ve topladığı parayla göğüslerine silikon taktırdığını itiraf etti. Didem Şener olayı sonrası takipçileri büyük tepki gösterdi.

DİDEM ŞENER'İN HAYAT HİKAYESİ

2001 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

İlkokulu Türkiye'de okuduktan sonra ailesiyle birlikte İtalya'ya yerleşti.

Bilgisayar oyunlarına ilgi duyan Didem Şener, canlı yayın platformu Twitch'te kanal açarak oyun videoları yayınlamaya başladı.

2021 yılında yaptığı bir canlı yayında, göğsünde kist bulunduğunu ve meme kanserine yakalanabileceğini belirterek takipçilerinden bağış yapmalarını istedi. On binlerce lira toplayan Didem Şener'in daha sonra sağlık durumundan hiç bahsetmemesi şüphe uyandırdı. Kendisi için bağış topladığı canlı yayını tekrar izleyen dikkatli takipçileri, genç fenomenin sahte kist raporu istediği bir yazışmayı kazayla ekrana yansıttığını fark etti. Olayın ortaya çıkmasının ardından yaptığı dolandırıcılığı itiraf eden Didem Şener, kist ameliyatı olmadığını ve topladığı bağışlarla göğüs estetiği yaptırdığını söyledi. Didem Şener'in Instagram hesabını 'gizli'ye aldığı görüldü.

DİDEM ŞENER OLAYI NEDİR?

Skandalın ortaya çıkması ardından açıklamada bulunan Didem Şener, "O video benim ilk yayınlarımdan biri ve tamamı hiçbir beklentim olmadan eğlence amaçlı yayın açtığım dönemlerden. Arkadaşlarla konuştuğumuzda bir donate bar (bağış kampanyası) açalım dedik, çünkü 20-30 izleniyordum. Kist ameliyatı donate barı açmamın nedeni göğsümde kist olduğu için değil, direkt göğüs estetiği ameliyatı için açarsam insanlar tarafından ayıplanırım diye düşünmüştüm. Yaptığım şey doğru mu hayır, değil. Sahte rapor işi de tamamen troll (espri). Bu yayından sonra kist ameliyatı barının başlığını değiştirip göğüs estetiği yazmıştım" ifadelerini kullandı.

ÖZEL YAŞAMI

2001 doğumlu olan Didem Şener, 2021 yılı itibarıyla 20 yaşındadır ve bekardır.

Didem Şener 1.64 metre boyunda, 44 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @didembsener, Twitch'te @didem kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

'Jahrein' Ahmet Sonuç kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler
Twitch nedir, nasıl yayın açılır? İşte adım adım kullanma rehberi
Şahide Türe kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte merak edilenler

Karar Biyografi Haberleri