Adana'da bir adam otomobiline bağladığı atını kimseye aldırış etmeden peşinde sürükledi!

Adana'da atını bir otomobile bağlayan kişi, büyük tepki çekti. Atını otomobiline bağlayan şahıs, aracını hızlı bir şekilde kullanarak adeta ata eziyet etti. Kimseyi umursamadan atını otomobilinin peşinden koşturan o şahıs ise kameralara böyle kaydedildi.

Adana'da atını otomobiline bağlayarak peşinden koşturan şahıs, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından izleyenleri şoke etti.

Umursamaz sürücü atını otomobiline bağlayarak eziyet etti. Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi Çatalan Caddesinde, hareket halindeki otomobile bağlanan at görenleri hayrete düşürdü. Sürücü vatandaşların tepkisine aldırış etmeden, otomobiliyle yolda hızlı bir şekilde seyir halinde gitmeye devam etti ve iple bağladığı ata eziyet etti.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

O anlar ise sosyal medyada yayınlandı ve görenler, izledikleri şey karşısında hayrete düştü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından cani sürücü büyük tepki çekerken, olay ile ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karar Tv Haberleri