Kuyumcudan 10 bin liralık bilezik çaldı, tuvalette yakalandı

Kahramanmaraş'ta bir kuyumcuda satın alma bahanesiyle incelediği altın bileziği çalan hırsız yakalandı. O anlar kuyumcu dükkanının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bugün sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ta bir kuyumcuda şoke eden bir olay gerçekleşti. 21 yaşındaki Ahmet D. isimli şahıs, bilezik satın alma bahanesiyle kuyumcuya girdi. 10 bin TL değerindeki bileziği eline alıp incelemeye başlayan şahıs, bir anda bileziği de alarak kaçmaya başladı. Neye uğradığına şaşıran kuyumcu, kapkaççının arkasından koşmaya başladı. Genç kapkaççıyı yakalayamayan kuyumcu çareyi polis ekiplerinden yardım istemekte buldu.

CAMİDE ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRİRKEN YAKALANDI

Çevrede arama yapan ekipler, kuyumcuya 500 metre uzaklıktaki bir cami tuvaletinde Ahmet D.’yi kıyafetini değiştirirken yakaladı. Çaldığı bilezik de şahsın cebinden çıktı.

Çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen Ahmet D. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Tv Haberleri