Oğlunun ehliyetsiz yakalandığını öğrenen baba isyan etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerinin durdurduğu aracı süren şahıs ehliyetsiz çıktı. Uygulama noktasına gelen sürücünün babası da, "Ne yapayım oğlum ben şimdi. Verin bir tabancada ben sıkayım yada sen sık öldür beni" diyerek oğluna sitem etti.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün sürücülere yönelik yaptığı uygulamada, polis ekipleri şüphelendikleri bir aracı durdurarak kimlik sorgulaması yaptı. Aracın içerisinde bulunan 3 genç araçtan indirilerek üzerlerinde arama yapıldı. Gençlerin birinde uyuşturucu kullanma aparatı ve ruhsatsız silah çıkarken, aracı kullanan 25 yaşındaki Berat K.'nin ise ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Kontrol noktasına gelen Berat K.'nin babası Osman K., "Ne yapayım oğlum ben şimdi. Verin bir tabancada ben sıkayım ya da sen sık öldür beni. Nedir bu rezillik. Yeter burama geldi ya. Ben de insanım oğlum. Can taşıyoruz, taş değil ya." diyerek oğluna sitem etti.

Araç kullanırken ehliyetsiz yakalanan Berat K.'ye 2 bin 699 TL para cezası yazılırken, üzerinden ruhsatsız silah çıkan Soner U. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Tv Haberleri