Rizeli fenomenin yaptığı TRT isyanı sosyal medyada viral oldu: Balık mı yetiştiriyorsunuz TRT'de?

Rize'de çay toplayan TikTok fenomeninin yaptığı eleştiri tıklanma rekorları aldı. İletişim fakültesinden mezun olan fenomen, "Benim yerime TRT'de Su ürünleri mezunu çalışıyor. Sanki TRT'den ırmak, dere akıyor. Balık mı yetiştiriyorsunuz TRT'de?" diye konuştu ve eğitim politikasını eleştirdi. O anları ise böyle paylaştı.

Rizeli fenomenin TikTok'da eğitim politikası tarafında yapılan değişikliği kendi üslubu ile eleştirmesi viral oldu.

Üniversiteye giriş sınavındaki baraj puanının kaldırılmasını eleştiren iletişim mezunu konu hakkında, "Üniversiteye giriş 180 baraj puanını kaldırmışlar. Artık daha fazla üniversiteli öğrencimiz olacakmış. Sanki üniversite mezunu olanların hepsi istihdam edildi de.

"İLETİŞİM MEZUNLARI TRT'YE GİRMEYE SIRA BULAMIYOR"

Ben üniversite mezunuyum. 2008 yılında İletişim Fakültesi’nden mezun oldum Gazi Üniversitesi’nden. O zaman Türkiye’de 7-8 tane İletişim Fakültesi vardı. Şimdi 50-60 tane fakülte var. Ben iletişim mezunuyum, TRT’de Su ürünleri mezunu çalışıyor, Fizik mezunu çalışıyor. Sanki TRT’den ırmak, dere akıyor. Balık mı yetiştiriyorsunuz TRT’de? Birçok iyi iletişimci bunlar yüzünden TRT’ye girmeye sıra bulamıyor."

"KAYDIRMA YAPMAK BİR SENE OLUR İKİ SENE OLUR"

"Zaten üniversite sınavından 180 alamayan üniversiteye girmesin. Bazıları diyor ki ‘benim çocuğum çok zeki çok başarılı ama sınavda soru kaydırması yaptı’. Bir sene kaydırırsın, iki sene kaydırır, üçüncü senede de kaydırırsa senin uşak salak. Her ile üniversite, her ilçeye yüksek okul, eğitimde zirve yapacakmışız."

Viral olan o anları ise TikTok hesabından böyle paylaştı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karar Tv Haberleri