Selin Ciğerci'nin tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, hapse girdi

Selin Ciğerci'ye söylediği sözlerden dolayı davalık olan ve tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 gün zorlama hapsini yatmak için bugün teslim oldu.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında yaşanan kavganın ardından hapse girdi. Avukatının yaptığı açıklamaya göre, manken ve sunucu karakola giderek teslim oldu.

DENİZ AKKAYA’NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Deniz Akkaya’nın teslim olmasının ardından eski mankenin avukatı açıklama yaptı. Açıklamada “Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Deniz Akkaya 'Can güvenliğimden endişeliyim' diyerek savcılığa başvurdu
Deniz Akkaya ne mezunu, ne zaman evlendi, kızının babası kim? İşte merak edilenler

Karar Tv Haberleri