Yakalanan hırsızın bahanesi duyanları şoke etti: Çay içmeye geldim

İstanbul'da gözüne kestirdiği binaya adeta bir maymun gibi tırmanan hırsız içeri giremeyince aşağı inmeye çalıştı. Aşağı inerken ayağı takılan hırsız ev sahibinin "Burada ne işin var?" sorusunun üzerine "Çay içmeye geldim" cevabını alınca da çevredeki vatandaşlar tarafından tekme tokat dayak yedi, o anlar ise böyle kaydedildi.

İstanbul Bayrampaşa'da pişkin hırsız yakalanınca "Çay içmeye geldim" dedi.

İddialara göre şüpheli şahıs hırsızlık için geldiği sokakta yağmur borularına tutunarak seçtiği eve adeta bir maymun gibi tırmanmaya başladı. Evin penceresinden içeri girmeye çalışan hırsız başarısız olunca ise geri aşağı inmeye karar verdi fakat o sırada ayağı demir parmaklıklara takıldı.

Kurtulmaya çalışan hırsızın yaptığı sesleri duyan ev sahibi duyduğu ses ile cama gelerek hırsıza "Sen kimsin, burada ne işin var?" sorusunu soruyor bunun üzerine ise hırsız "Çay içmeye geldim" diye cevap veriyor.

Daha sonrasında ev sahibinin olayı oğluna bildirmesi üzerine A.D. hırsızlık için gelen şahsı yakalayıp tekme tokat dövüyor fakat çok geçmeden hırsız elinden kurtulmayı başarıyor ve kaçıyor.

Pişkin hırsızın binaya tırmanma ve tekme tokat dayak yediği anları ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Tv Haberleri