Yol verme tartışması yüzünden kavga eden sürücüleri trafik polisleri ayırdı

İstanbul'da yol verme tartışması yüzünden kavga eden motosikletli 2 sürücünün kavgası, trafik polisleri tarafından zor ayrıldı. Ekiplerin uzun uğraşlar sonucunda ayırabildiği o kavga ise çevredeki bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla böyle kaydedildi.

İstanbul Fatih'te gerçekleşen olayda 2 sürücü yol verme tartışması nedeniyle birbirine girdi.

İddialara göre motosikletli 2 sürücü arasında Cevizlibağ D-100 karayolu üzerinde yol verme tartışması çıktı. Millet Caddesinden Topkapı girişine kadar da devam eden tartışma ise sürücülerin en sonunda motosikletlerinden inmesiyle kavgaya dönüştü.

Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu o kavgayı yakınlarda bulunan trafik polisleri fark etti ve sürücüleri birbirlerinden ayırmak için araya girdiler. Ekipler tarafından yapılan ikazlara rağmen kavgayı bırakmayan sürücülerin kavgasını uzun uğraşlar sonucunda trafik polisleri güçlükle ayırabildi.

O anlar ise böyle kaydedildi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Karar Tv Haberleri