Kasım ara tatili ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak? MEB tarih verdi

Millî Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı yeni müfredata göre; Kasım ayı içerisinde öğrenciler ara tatile çıkacak. İki ara tatil bir de yarı yıl tatili olmak üzere bölünen tatil sürelerinin ardından öğrenci, veli ve öğretmenler de okulların ne zaman tatil olacağını sorguluyor. Detaylar ise karar.com’da…

2019 2020 eğitim öğretim dönemi ile birlikte okullarda tatil süreleri de değişti. Kasım ayının yaklaşmasıyla birlikte ilk ara tatile girecek olan öğrenciler, kasım ara tatilinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Tüm bu gelişmeler ve okullarda ara tatil süreleri haberimizde…

KASIM AYINDA OKULLAR NE ZAMAN TATİL OLACAK?

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan çalışma takviminde 18-22 Kasım 2019 tarihlerinde ilk ara tatilin uygulanacağı kaydedildi. Hafta sonu tatilleri ile birlikte bu tatil süresi 9 gün olacak.

SÖMESTR TATİLİ İSE 20 OCAK’TA

Öğrenci ve öğretmenlerin yarıyıl tatili ise 20-31 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak. Hafta sonu tatilleri ile beraber 16 gün olacak tatilin ardından ikinci yarıyıl da 3 Şubat 2020 tarihi itibarıyla başlayacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

NİSAN TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

6-10 Nisan 2020 tarihlerinde de ikinci ara tatil verilecek. Hafta sonu tatilleri ile beraber 9 gün olacak olan bu tatilin ardından öğrenciler 13 Nisan'da ders başı yapacak.

Okullar ise 19 Haziran’da kapanacak ve öğrenci ve öğretmenler 11 haftalık yaz tatiline girilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapalı olan resmi kurumlar listesi

Güncel Haberleri