Son dakika! Sağlık Bakanı Koca detayları paylaştı: Aşıda yeni dönem başlıyor

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, yerinde aşı uygulamasının başladığını duyurdu: Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz.

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerinde aşı uygulamasının başladığını duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Koca "Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek. Bu güce güvenin" diye konuştu.


Bu arada Sağlık Bakanı Koca, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) kayıtlı tüm çalışanlar için bugün itibaren Kovid-19 aşı randevusu açılacağını duyurmuştu.

Koca, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İşçi ve memurların tamamı için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… Yarın ilk işimiz aşı randevusu almak olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Koronavirüs aşı randevusu almanın en kolay yolu

Koronavirüs Haberleri