Faciada kahreden detay... Ali Saffet Kanpolat koronayı yendi, patlamada öldü

Gaziantep'teki oksijen tüpü faciasında hayatını kaybeden AK Parti Meclis üyesi Ali Saffet Kanpolat ile ilgili kahreden detay ortaya çıktı. Kanpolat'ın koronayı yendiği, normal servise çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Gaziantep'teki oksijen tüpü faciasında hayatını kaybeden AK Parti Nizip Belediye Meclis üyesi Ali Saffet Kanpolat ile ilgili acı detay ortaya çıktı. 

Koronavirüs tedavisi gören Kanpolat'ın 10 gündür yoğun bakımda olduğu fakat birkaç gündür durumunun iyiye gittiği belirtildi. Kanpolat'ın normal servise alınması için hazırlıkların yapıldığı da öğrenildi. 

Kanpolat'ın görüntülü telefon ile eşi Firdevs Kanpolat ile görüştüğü ve durumun iyi olduğunu ailesine söylediği görüntüler de servis edildi. Kanpolat'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek.

CENAZELER TESLİM EDİLMEYE BAŞLANDI

SANKO Üniversitesi Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden hastaların cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Burada işlemleri tamamlanan cenazelerin ailelere teslim edilmesine başlandı.

Cenazelerden 6'sı Gaziantep'te, 2'si Siirt'te, biri ise Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hastanedeki patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi
Gaziantep'teki patlamada sağlıkçıların fedakarlığı kamerada
Bahçeli'den Gaziantep faciası için mesaj

Güncel Haberleri