DasDas’ın yeni oyunu ‘dünyayı yerinden oynatmaya’ aday

Nitelikli oyunlarıyla dikkati çeken DasDas, yeni sezonun ilk oyununu duyurdu. Mert Fırat’ın yönetmenliğini üstlendiği müzikli oyun ‘Dünya Yerinden Oynar’ 9 Eylül akşamı DasDas Sahne’de prömiyerini yapacak.

Şebnem İşigüzel tarafından kaleme alınan yeni sezonun ilk oyunu ‘Dünya Yerinden Oynar’ için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Alara Canay, Gökşen Ateş, Melisa Akman, Özge Borak, Özge Fışkın, Rana Büyükyılmaz ve Su Sonia’yı aynı sahnede buluşturan oyun; yedi kadının özgürlükleri için yan yana durduğu ve hayatları pahasına mücadele edişlerini konu alıyor. ‘Dünya Yerinde Oynar’, İstanbul semalarında dolaşan tanıdık melodilerle birlikte özgür ruhları bu müzikli hikayeye ortak olmaya davet ediyor. Biletleri ‘mobilet.com’da satışa çıkan oyun prömiyerinin ardından 10 Eylül, 11 Eylül, 20 Eylül, 21 Eylül’de de sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Kültür Sanat Haberleri