Üsküdar’da bu akşam şiir konuşulacak

KARAR Yazarı, Şair Ömer Erdem Anadolu Yazarlar Birliği'nin konuğu oluyor. Erdem yeni kitabı Güneş Kalır Bir Başına ile ilgili ve edebiyat gündemine dair konuları okurları ile konuşacak.

Son şiir kitabı ‘Güneş Kalır Bir Başına’ geçtiğimiz günlerde Everest Yayınları tarafından okura sunulan KARAR yazarı, şair Ömer Erdem Anadolu Yazarlar Birliği’nin konuğu olacak.

Birliğin Üsküdar’daki merkezinde düzenlenen ‘Biz Bize Muhabbet’ etkinliğinde konuşmacı olacak Erdem etkinlikte yeni kitabından bahsedecek, ayrıca Türkiye’nin edebiyat gündeminin önemli meseleleri hakkında fikirlerini paylaşacak, okurlarıyla sohbet edecek. 25 Kasım Perşembe akşamı Mimar Sinan Mah. Selami Ali Efendi Cad. No: 71/A Üsküdar adresinde saat 19.00’da başlayacak sohbete dileyen herkes katılabilir..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Kültür Sanat Haberleri