Kütahya'da bir köyde daha karantina başladı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesine bağlı Yapak köyü, Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. İlçedeki tüm berber ve kuaförler ise 1 hafta süreyle kapatıldı.

Pazarlar ilçe merkezi ve köylerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının artması sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni tedbirler alındı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 30 Ekim tarihinden itibaren Yapak köyünün 15 gün süreyle karantinaya alınmasına, ilçe merkezine taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin eğitimine 15 gün ara verilmesine, ilçe merkezi ve köylerdeki kahvehanelerin saat 21.00’den itibaren kapalı olmasına, ilçe merkezi ve köylerdeki berberlerin 1 hafta süre ile tamamen kapatılmasına, 100 metrekareden daha küçük bakkal/market işletmelerinin ürün satışlarını şerit çekilerek ve sosyal mesafe korunarak yapmasına ve ilçe merkezi ile köylerdeki tüm restoran, fastfood işletmelerinin saat 22.00’den itibaren sadece paket servisi yapmalarına izin verilmesine karar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Şehir Haberleri Haberleri