Mansur Yavaş'tan öğrencilere ikinci müjde

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, EBA'ya giriş yapamayan çocukların ebeveynlerinin elektrik faturalarını ödeme kararı aldıklarını duyurdu.

Bir seneyi aşkın süredir sosyal, ekonomik ve eğitim alanlarını kesintiye uğratan pandeminin etkileri sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, elektrik faturasını ödeyemediği için EBA'ya giriş yapamayan çocuklu ailelerin, elektrik faturalarını ödeme desteği vereceğini açıkladı. 

Ankara Belediye Başkanı Yavaş, uzaktan eğitimin devam etmesi nedeniyle yaklaşık 30 bin öğrenciye sağlanan aylık 10 GB internet hizmetinin 3 ay daha uzatıldığını duyurmuştu.

Yavaş, ikinci müjdeyi sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal yardım alan, faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen ve bu nedenle EBA’ya giriş yapamayan çocuğu olan ailelerimizin elektrik faturalarını karşılama kararı aldık. Hiçbir imkansızlık çocuklarımızın eğitimine mani olmasın diye elimizden ne geliyorsa onu yapacağız.”

 

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Mansur Yavaş'ın '6 Milyon Tek Yürek' kampanyasına destek büyüyor
Mansur Yavaş'tan Çin'e cevap: Nerede bir zulüm varsa Türk milletinin derdidir
Ankara'da Ramazan ayı boyunca halk ekmeğin fiyatı 1 lira

Güncel Haberleri