Mardin'in Derik ilçesinde patlama meydana geldi: 4 şehit | Son dakika haberleri

Mardin'in Kızıltepe ile Derik ilçeleri arasındaki karayolunda, askerleri taşıyan sivil plakalı bir minibüsün geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından daha önce yola döşenen patlayıcı, infilak ettirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 4 asker şehit oldu 6 asker yaralandı.

Mardin'de PKK'lı teröristler Kızıltepe-Derik karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı, askerleri taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.  Patlamada 4 güvenlik görevlisi şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

Reuters haber ajansının iddiasına göre ise güvenlik kaynakları patlamada 11 askerin yaralandığını bildirdi.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mardin ile Derik ve Kızıltepe ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

MARDİN/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şırnak ve Mardin'de PKK'lılardan hain saldırı: 10 asker şehit oldu | Son dakika haberleri

Güncel Haberleri