Mesut Özil, Barcelona yolcusu

İngiliz ekibi Arsenal'le henüz sözleşme imzalamayan ve gelecek sezon serbest kalacak olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, gitmek istediği takımı belirledi.

İngiliz devi Arsenal’in yıldızı Mesut Özil, Arda Turan’la yollarını ayırmaya hazırlanan Barcelona’ya transfer olmak istiyor.

Arda Turan'ı göndermeye çalışan Barcelona'nın ise Mesut Özil ismine sıcak baktığı biliniyor.

MENAJERİNE TAM YETKİ VERDİ

2013 yılında Real Madrid’den ayrıldıktan sonra Arsenal’e transfer olan Mesut Özil, takımıyla yollarını ayırmaya ve İspanya’ya dönmeye hazırlanıyor. Gelecek sezon Arsenal’le sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki Türk asıllı yıldız, menajerine tam yetki vererek Barcelona’ya transfer olmak istediğini belirtti.

Daily Express’in haberine göre oyuncunun gelecek hedeflerinde Barça forması giymek istediği aktarıldı. Bilindiği üzere Mesut Özil, Arsenal’in yaptığı son uzatma teklifine de olumsuz yanıt vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Dortmund'dan Mesut Özil harekatı
Mesut Özil'den Fenerbahçe sorusuna cevap

Spor Haberleri