Mesut Özil tarihe geçti!

Premier League'de Arsenal, sahasında Leicester City'i mağlup ederken, Türk asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil tarihe geçti

İngiltere Premier Lig'de, Cenk Tosun, Everton formasıyla Crystal Palace karşısında galibiyeti perçinleyen golü atmıştı. Bu kez sahneye Arsenal'da forma giyen Mesut Özil çıktı. Özil, önce takımına beraberliği getiren gole imza attı. Ardından bir de asist yaparak galibiyetin mimarı oldu.

Almanya milli takımının kötü gidişatı nedeniyle haksız ve ırkçı saldırıların hedefi olan Mesut Özil, takımı Arsenal'i sırtlamaya devam ediyor.

Crystal Palace'ı sahasında ağırlayan Arsenal geriye düştüğü karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildi. İlk yarının 31. dakikasında Bellerin'in kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen topçular, 45. dakikada Mesut'un harika golüyle soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda oyuna giren Aubameyang, 63. dakikada skoru 1-1'e getirdi. 66. dakikada Mesut'un asistini iyi değerlendiren Aubameyang, skoru 3-1'e taşıdı. Karşılaşma bu skorla bitti ve Arsenal puanını 21 yaparak 4. sıraya yükseldi. Mesut Özil 80. dakikada yerini Aaron Ramsey'e bıraktı.

TARİHE GEÇTİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Mesut Özil, Leicester City karşısında Arsenal adına skoru 1-1'i getiren golü kaydederken; Premier Lig'deki gol sayısını 30'a çıkardı. Türk asıllı oyuncu, Premier Lig tarihinde en çok gol atan Alman futbolcu oldu. 80. dakikada kenara gelen Mesut'u tribünler ayakta alkışladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mesut Özil'den 'Payitaht Abdülhamid'li mesaj

Spor Haberleri