Numara komşu nedir?

İnternette başlayan akımlara bir yenisi daha eklendi. ‘Numara komşum’ trendiyle birlikte kullanıcılar, kendi numaralarının sonunu bir aşağı ya da bir yukarı rakamını tuşlayarak, ‘numara komşusuna’ mesaj atıyor.

Sosyal medyada trend olan ‘Numara komşum’ akımıyla birlikte kullanıcılar, mesajlaştıkları ‘Numara komşularıyla’ olan diyaloglarını kişisel hesapları üzerinden paylaşıyor. Bazen sıkıntılı durumlarla karşılaşılsa da eğlenceli anlar da yaşanmıyor değil…

NUMARA KOMŞUM NEDİR?

Bilindiği üzere, internet âleminde her gün yeni bir akım alıp başını gidiyor. Bu defa da başlayan akım da oldukça ilginç ve eğlenceli görünüyor. ‘Numara Komşusu’ akımında, numaranızın son rakamının bir aşağıda ya da yukarıdaki rakamıyla değiştiriniz. Örnek vermek gerekirse, numaranız, ‘123’ ile bitiyorsa, bunu, ‘122’ ya da ‘124’ olarak yapın ve numara komşunuza mesaj atın.

Her numara komşusuyla iletişime geçen insanın mesajlaşması bir hayli ilginç oluyor. Mesajlaşması istediği gibi gitmeyen insanların oldukça komik konuşmaları, sosyal medyayı kırıp geçiriyor.İşte numara komşusuyla mesajlaşan bazı kullanıcıların diyalogları…

TÜRKİYE'DE NUMARA KOMŞUSUYLA TANIŞANLARIN TEPKİLERİ:

@cerenpinarr: baydı bu numara komşu muhabbeti gerçekten aptalca şeylerle uğraşmayı ne çok seviyorsunuz ya

Numara Komşu Akımına Katılayım dedim.. Karşıma Necip Çıktı Üstüne Engel yedik yakışmadı..

hangi işsiz çıkardı gerçekten bu numara komsu olayını

BUNLARDA DÜNYADAN

- "Merhaba numara komşum."
- "Ne?"
- "Telefonunun sadece son rakamını değiştirip, numara komşuna mesaj atmak gibi bir trend var. O yüzden bir selam vereyim dedim."
- ":) :) :)"
- "Rahatsız ettiğim için üzgünüm????"
- "Kadın mısın değil misin bilmiyorum ama eğer öyleysen saç ve kirpik satıyorum."
- "Saç ne kadar?"
 

- "N'aber numara komşum."
- "Numara komşusu ne ya? Ve sen kimsin?"
- "Haha. İnsanlar telefon numaralarının son rakamını bir alt veya üst rakama göre değiştiriyor ben de alt rakamla değiştirdim ve görünüşe göre sana attım haha. İsmim Phil!"
- "Selam Phil, ben Maddie, eğer bana bir daha yazarsan, büyükannemle numara komşusu olursun. Büyükannem beş yıl önce öldü."

- "Merhaba numara komşum!"
- "Ne istediğini bilmiyorum.  Kim olduğunu bilmiyorum. Eğer fidye istiyorsan sana paramın olmadığını söyleyebilirim ama çok özel yeteneklerim var. Beni, senin gibi insanlar için kabusa dönüştüren yetenekler. Uzun bir kariyer boyunca edindiğim yetenekler. Eğer kızımı bırakırsan her şey biter. Seni aramam, senin peşinden gelmem, ama eğer bırakmazsan, seni bulurum ve seni öldürürüm."
- "İyi şanslar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Nedir Haberleri