Rusya, Ukrayna'ya doğalgaz sevkiyatını durdurdu

Rusya'dan gelen açıklamaya göre, Ukrayna'ya yapılan doğalgaz sevkiyatının durdurulduğu bildirildi. Rus doğalgaz şirketi Gazprom, sevkiyatın ne zamana kadar durdurulduğu konusunda bilgi vermedi.

Sabah saatlerinde Rusya'dan gelen bilgilere göre, Rusya tekrardan Ukrayna'ya doğalgaz sevkiyatını durdurduğunu açıkladı. Kiev ile Moskova arasında bitmeyen gerginliklere bir yenisi daha eklendi.

Ukrayna'nın uzun süredir ödeme yapmamasını neden olarak gösteren Rus doğalgaz şirketi Gazprom, sevkiyatın ne zamana kadar durdurulduğunu söylemedi.

Daha geçtiğimiz ay Rusya Ukrayna'ya doğalgaz sevkiyatını durdurmuş, kısa süre sonra uzlaşılmaya gidilmişti. Rus doğalgaz şirketi Gazprom, ne zamana kadar sevkiyatın durdurulduğuna dair bilgiler vermedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rusya: Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatını durdurmayacağız

Dünya Haberleri