Sağlık Bakanlığı'ndan kritik uyarı: Meclis yüksek riskli bölge!

Sağlık Bakanlığı'nın 'Hayat Eve Sığar' uygulaması, Meclis'i 'yüksek riskli bölge' olarak tanımladı. Son dönemde TBMM'den peş peşe salgın haberleri gelirken, daha önce HDP'li 3 milletvekili ile AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu'nun testi pozitif çıkmıştı.

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Hayat Eve Sığar' uygulaması, TBMM'yi 'yüksek riskli bölge' olarak tanımladı.

Gazete Duvar'ın haberine göre, önceki gün yapılan yaklaşık 600 testten bazıları pozitif çıktı. Meclis TV'de çalışan bir kameramanda koronavirüsü tespit edildi. Bunun üzerine Meclis Başkanlığı, kameraman ile yakın temasta olan kişileri uyararak 'Test yaptırın' uyarısı yaptı.

4 MİLLETVEKİLİ KOVİD-19'A YAKALANDI

Son dönemde TBMM'den peş peşe salgın haberleri gelirken, daha önce HDP'li 3 milletvekili ile AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu'nun testi pozitif çıkmıştı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın da Adalet Komisyonu görüşmeleri sırasında milletvekili arkadaşlarına, terlediğini ve boğazının ağrıdığını söylemesi üzerine Kovid-19 endişesi yaratmıştı. Tanal'ın yaptırdığı koronavirüs testinin negatif çıktığı açıklanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Koronavirüs Haberleri